Megnézem!
Bezár!

Fogászati innováció az implantológiában!

Szájsebészeti beavatkozások
után varázsoljon mosolyt betegei arcára,
Oxi-vital ionizált oxigén terápiával!

Transzkután PO2 mérő az Ön praxisában is!

Monitorozza
 betegei szöveti
 oxigenizáltságát 
Précise 8001 TcPO2 mérő-vel!

Csatlakozzon Referencia Partnereink közé!

Érdeklődjön praxisának  Oxi-vital szolgáltatás bővítési lehetőségeiről, és csatlakozzon Referencia partnerségi programunkhoz.

Orvosoknak
Termékeinkről pár szóban

Oxi-vital ionizált oxigénterápia: prevenció, rehabilitáció természetesen!

Szépség titkok nélkül!

 

 

 

 Az életkorom? 

 

 

 

  ....... titok!

 

 

Az idő múlásával változik bőrünk szerkezete. Életmódunk, mimikai szokásaink, az életkor előrehaladtával kirajzolódnak az arcunkon.  A dohányzás, a stresszes életmód, a kialvatlanság és a rendszeres arcápolás hiányosságai idővel ráncok, bőrhibák formájában jelentkeznek arcunkon.

Harminc éves korunk körül megjelennek az első mimikai ráncok. Negyvenes éveink közepén már a bőr pórusszerkezete is megváltozik, bőrünk veszít feszességéből. Csökken a bőrlégzés, valamint a bőr vízmegkötő képessége.

Ötvenes éveinktől, mintha felgyorsítanák az idő kerekét, arcunkon egyre jobban láthatóak az öregedés jelei. A mimikai ráncok elmélyülnek, a szem alatti ráncok szembetűnővé válnak. A száj környéki függőleges ráncok az idő múlásával fokozottan jelentkeznek, amelyek elmélyülése dohányzó nők esetében sokkal hamarabb és intenzívebben alakulnak ki...                      


 Beauty skin care oxigénimpulzusos kezelésekkel az öregedés folyamata hatékonyan és természetes úton lassítható. A fiatalító kezelések nem ígérnek örök fiatalságot, nem kápráztatnak újjászületéssel, azonban látványos bőrmegújító, fiatalító hatást eredményeznek.

A Beauty skin care  egyedülálló a mezoterápiás kezelések területén, mivel az oxigén mint vivőanyag, önmagában is sejtregenerációs hatást eredényez és a bevitt hatóanyagok a bőr legmélyebb irha rétegébe juttathatók el. Az eljárás pusztán fizikai úton nagy nyomású ( 2 bár) oxigénnel juttatja be az arc felszínére felvitt hatóanyagokat.  A nagy tisztaságú koncentrált oxigén diffundál a szövetek között, majd a sejtek természetes módon diffúzió útján veszik fel az oxigént.

A kezelések nem avatkoznak be a sejtszintű élettani folyamatokba, nem nyitják meg a sejteket, hanem a nyomáskiegyenlítődés hatására a sejtmebránon keresztül a sejtek maguk veszik fel az aktív oxigént. Ennek eredményeképp nincs szövetkárosító hatás, semmilyen allergiás reakció nem léphet fel a kezelések során. A Beauty skin care kezelések egyik legnagyobb előnye, hogy közvetlenül a szem alatti terület is hatékonyan kezelhető, ahol egyéb ráncfeltöltő eljárások alkalmazhatósága korlátozott.

 

           Öt kezelés után    Kezelések előtt

                                   

 
 
Megosztás: FaceBook
 

 

Impresszum | | | Tartalom: * Oxi-Vital * 2011 - 2019 | Klikk: 1668 / 764
dr Hertelendy Márta | Balatonfüred | Oxi-vital
2011. október 25.


Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

A Pro vitalis Kft. Németország piacmeghatározó orvostechnikai berendezéseket gyártó cégének, a Medicap homecare GmbH, kizárólagos magyarországi értékesítő partnere.

Tulajdonos: dr Hertelendy Márta

Kapcsolat: Balatonfüred

Címsorszöveg: Szépség titkok nélkül! - | Oxi-vital | A Pro vitalis Kft. Németország piacmeghatározó orvostechnikai berendezéseket gyártó cégének, a Medicap homecare GmbH, kizárólagos magyarországi értékesítő partnere.

Szlogen:

Linkfelhő: Oxigénterápia, oxigénkezelések, oxigénkoncentrátorok, Oxigéntakarékos rendszerek,

Készült: 2011. október 25.

Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső


Bezárás Bezár

Bezárás Bezár