Megnézem!
Bezár!
.hu .de

Fogászati innováció az implantológiában!

Szájsebészeti beavatkozások
után varázsoljon mosolyt betegei arcára,
Oxi-vital ionizált oxigén terápiával!

Transzkután PO2 mérő az Ön praxisában is!

Monitorozza
 betegei szöveti
 oxigenizáltságát 
Précise 8001 TcPO2 mérő-vel!

Csatlakozzon Referencia Partnereink közé!

Érdeklődjön praxisának  Oxi-vital szolgáltatás bővítési lehetőségeiről, és csatlakozzon Referencia partnerségi programunkhoz.

Orvosoknak
Termékeinkről pár szóban

Oxi-vital ionizált oxigénterápia: prevenció, rehabilitáció természetesen!

Orvosoknak

 Ionizált oxigénterápia, egy kiegészítő kezelési forma, számos indikációs területtel:

Az Oxi-vital ionizált oxigénterápia minden olyen akutt, vagy krónikus betegség kiegészítő kezelésében hatékonyan alkalmazható, amelynek hátterében szöveti oxigénhiány áll fenn.


Pulmonológia: Allergia, asztma, COPD enyhébb eseteinek (I-III. stádium) kiegészítő kezelése.

Kardiológia: Angina pectoris, idült ischémiás állapotok kiegészítő kezelése, MI rehabilitáció.

Angiológia: Perifériás érszűkülettel járó kórképek kiegészítő kezelése. Diabeteszes láb szindróma.

Neurológia: Agyi keringészavarok következtében fellépő tünetek, tinnitus, Stroke rehabilitáció, migrén, clusteres fejfájás tüneti kezelése.

Postoperatív rehabilitáció: Ortopédiai, sebészeti beavatkozások postoperatív regenerációja.

Traumatológia: Össze nem forrt csonttörés, post-traumatikus regeneráció.  

Sebgyógyulások: Elhúzódóan gyógyuló sebek, decubitus, ulcus cruris  kiegészítő kezelése, anaerob baktérium okozta fertőzés kiegészítő kezelése.

Szájsebészet: Implantológiai beavatkozások regenerációja.

Sportorvostan: Regeneráció, izomláz kialakulásának mérséklése.  

 Oxi-vital 45 év tapasztalati háttérrel:

Az Oxi-vital egyedülálló lehetőséget biztosít betegei, kiegészítő kezelésében, mivel a koncentrált ionizált oxigén inhalációt követően, olyan betegeknél is jelentős PO2 emelkedés detektálható, ahol a tüdő oxigénfelvevő kapacitása nagymértékben csökkent, vagy az érrendszer állapota - érszűkületek következtében -  nem tenné indokolttá a szöveti oxigenizáció nagymértékű javulását. Prof Ardenne a 70-es évek elejétől vizsgálta az ionizált oxigénterápia hatásait, több mint 45 év távlatából, rengeteg tapasztalati háttérrel rendelkezik a kezelési módszer, Németországban több mint 2800 praxis alkalmazza hatékony kiegészítő terápiás eszközként az Oxi-vital ionizált oxigénterápiát.

Ne higgyen a kezelések eredményességében, bizonyítsa mérésekkel:

Précise 8001 transzkután parciális oxigén nyomásmérő  (TcPO2) berendezésünket használva detektálhatja az oxigénhiányos állapotokat. A hypoxia mértékéhez igazodóan, egyénre szabottan kezelheti betegeit, és mérésekkel alátámaszthatja a kezelések eredményességét.

Bízza a munkát másra:

 Magánpraxisa rendelésein  TcPO2 méréssel monitorzza betegei szöveti oxigenizációját, határozza meg betegeinek egyénre szabottan a kezelési időtartamot és a szükséges flow-t, majd hagyja a munkát az asszisztenciára. Távollétében,  akár kollégái praxisában  is biztosíthatja betegei ionizált oxigénterápiás kezeléseit. Az Oxi-vital hatékonyságát  TcPO2 mérésekkel nyomonkövetheti, így folyamatosan tájékozódhat betegei állapotjavulásáról.    

 Csatlakozzon referencia partnereink közé és biztosítson egy olyan kiegészítő terápiás lehetőséget betegeinek, amelynek eredményességét nem csak a mérési eredmények, a praxis rentábilitási számok támasztanak alá, hanem a betegek általános fizikai állapotjavulása és közérzetjavulása egyaránt igazol.

 Keressen egy nyugodt sarkot praxisában és győződjön meg személyesen az Oxi-vital ionizált oxigénterápia eredményességéről. Tesztelje oxigénterápiás rendszerünket, ismerje meg a kezelési metódusokat és tapasztalataira hagyatkozva csatlakozzon referenica partnerségi programunkoz.

 

 

 

 
Megosztás: FaceBook
 

 

Impresszum | | | Tartalom: * Oxi-Vital * 2011 - 2020 | Klikk: 8319 / 7750
dr Hertelendy Márta | Balatonfüred | Oxi-vital
2011. október 25.


Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

A Pro vitalis Kft. Németország piacmeghatározó orvostechnikai berendezéseket gyártó cégének, a Medicap homecare GmbH, kizárólagos magyarországi értékesítő partnere.

Tulajdonos: dr Hertelendy Márta

Kapcsolat: Balatonfüred

Címsorszöveg: Orvosoknak - | Oxi-vital | A Pro vitalis Kft. Németország piacmeghatározó orvostechnikai berendezéseket gyártó cégének, a Medicap homecare GmbH, kizárólagos magyarországi értékesítő partnere.

Szlogen:

Linkfelhő: Oxigénterápia, oxigénkezelések, oxigénkoncentrátorok, Oxigéntakarékos rendszerek,

Készült: 2011. október 25.

Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső


Bezárás Bezár

Bezárás Bezár