Megnézem!
Bezár!
.hu .de

Fogászati innováció az implantológiában!

Szájsebészeti beavatkozások
után varázsoljon mosolyt betegei arcára,
Oxi-vital ionizált oxigén terápiával!

Transzkután PO2 mérő az Ön praxisában is!

Monitorozza
 betegei szöveti
 oxigenizáltságát 
Précise 8001 TcPO2 mérő-vel!

Csatlakozzon Referencia Partnereink közé!

Érdeklődjön praxisának  Oxi-vital szolgáltatás bővítési lehetőségeiről, és csatlakozzon Referencia partnerségi programunkhoz.

Orvosoknak
Termékeinkről pár szóban

Oxi-vital ionizált oxigénterápia: prevenció, rehabilitáció természetesen!

Fogorvosoknak

 Versenyképes fogászati innováció:

 

Bővítené praxisának szolgáltatásait olyan kiegészítő kezelésekkel, amely betegei elégedettségét, praxisának jóhírét szolgálja? Gyorsabb sebgyógyulási folyamatot és általános fizikai állapotjavulást szeretne biztosítani betegeinek? Elkerülné a fogíny visszahúzódással járó gondokat?

Nem akar több terhet venni saját vállára a többletszolgátatási verenyben?  Bízza asszisztensére az Oxi-vital kezeléseket és szerezzen még több elégedett beteget. Spóroljon időt, energiát magának az Oxi-vital többletszolgáltatásával és az orvos munkája közben vagy távolétében is növelje praxisa bevételeit.

Nincs lehetősége helyiségbővítésre praxisában?

Betegei számára a váróhelyiségben is lehetőséget kínálhat az Oxi-ital kezelések igénybevételére, többletráfordítás nélkül.

 

Implantációt követő alkalmazás:

Implantációt követő sebgyógyulási folyamatok gyorsításával a beteg számos terápiás előnyhöz jut. A gyorsabb gyógyulási folyamat eredményeképp rövidebb ideig szorul a beteg analgetikus gyógyszeres terápiára, valaint az antibiotikus kezelés időtartama is rövidülhet. Az ionizált oxigénterápia hatására jelentkező fokozott ellenállóképesség eredményeként csökken a felülfertőződések valószínűsége, ezáltal  csökkenthető az ismételt szájsebészeti beavatkozások gyakorisága. Mivel az ionizált oxigénterápia nem receptorspecifikus kezelési forma, az egész szervezetre gyakorolt szisztémás hatásai révén javul a szervek, szövetek oxigénellátottsága, vazodilatációs hatása következtében több vér jut a szövetekhez, ezáltal a szállított oxigén mennyisége is megnövekedik. A kezelések hatására a beteg általános közérzetjavulást, fokozott fizikai aktivitást észlel.

 

 Mosolyt varázsolunk:

" Nagyon féltem a fogászati beavatkozástól, mert fogpótlásokat kellett készíteni. Nagyon örülök, hogy rászántam magam a fogászati kezelésekre, csak egy hétig jártam vissza a rendelőbe oxi-vital kezelésekre. A harmadik nap után megszűnt minden fájdalmam, nem vettem be több fájdalomcsillapítót és szépen gyógyult a fogínyem is. Mire elkészültek a koronáim elmúlt még a migrénes fejfájásom is, ami stresszre mindíg jelentkezett."

 

 

 

 

 Fogászati felhasználását tekintve fontos alkalmazási javallat, hogy a foghúzások, szájsebészeti beavatkozásokkal azonos napon az ionizált oxigén inhaláció nem javallott, mivel a beavatkozások utáni vérzések gyakorisága, a fokozott mikrocirkuláció hatására nagymértékben megnő.

 A kezelések teljes biztonsággal, a beavatkozásokat követő napon kezdhetők el!  

 

Fogászati alkalmazási javallat:

  • Intenzív regeneráló kúra: 5-10 nap, naponta 35 perc koncentrált ionizált oxigén inhaláció

  • Oxi-vital ionizált oxigénterápia - Természetes regeneráció!.

 

                                                      

 

 

 
Megosztás: FaceBook
 

 

Impresszum | | | Tartalom: * Oxi-Vital * 2011 - 2020 | Klikk: 8318 / 7749
dr Hertelendy Márta | Balatonfüred | Oxi-vital
2011. október 25.


Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

A Pro vitalis Kft. Németország piacmeghatározó orvostechnikai berendezéseket gyártó cégének, a Medicap homecare GmbH, kizárólagos magyarországi értékesítő partnere.

Tulajdonos: dr Hertelendy Márta

Kapcsolat: Balatonfüred

Címsorszöveg: Fogorvosoknak - | Oxi-vital | A Pro vitalis Kft. Németország piacmeghatározó orvostechnikai berendezéseket gyártó cégének, a Medicap homecare GmbH, kizárólagos magyarországi értékesítő partnere.

Szlogen:

Linkfelhő: Oxigénterápia, oxigénkezelések, oxigénkoncentrátorok, Oxigéntakarékos rendszerek,

Készült: 2011. október 25.

Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső


Bezárás Bezár

Bezárás Bezár